Aanschaf

Please complete the fields below. We need this information for billing purposes and account creation.

Reeds een gebruiker? Log hier in

Benodigde gegevens voor je account en factuur.

Je bestelling

Laat je kind weer lekker slapen! 2.0-Pakket – Laat je kind weer lekker slapen! 2.0 € 176,86

Pakket

Laat je kind weer lekker slapen! 2.0

In 5 modules en één bonusmodule, vertel ik jou wat jij moet weten om de huidige slaapsituatie van jou en jouw kind voor eens en altijd om te kunnen draaien.

In dit online programma ga je zelf stap voor stap op onderzoek uit én daarnaast kijk ik met je mee, zodat we op zoek kunnen gaan naar de hiaten die zijn ontstaan in het zogenaamde SLAAPSCRIPT van jouw kindje; oftewel de blauwdruk onder het slapen.

Wat maakt dat jouw kindje niet naar bed wil, niet door kan slapen of ’s ochtends steeds vroeg wakker is? Waar en wanneer is dit ontstaan? Wat maakt dat het slapen zo’n gedoe en strijd is geworden? En nog belangrijker, hoe kun je dit voor eens en altijd om gaan draaien?

Als we weten welke échte oorzaak er onder het slaapprobleem ligt, kunnen we het slaapprobleem bij de wortel aan pakken. Voor eens en altijd. Daarom ga je het SLAAPSCRIPT:

  1. ONDERZOEKEN
  2. OPSCHONEN
  3. VERNIEUWEN

Zodat jouw kindje weer heerlijk kan gaan slapen en jullie als gezin weer fijn kunnen gaan dromen!

Na betaling, krijg je een email met de link naar het online programma en krijg je toegang tot de pagina Welkom! waar tevens de inhoud van het online programma te zien zal zijn. Meld je daarnaast ook gelijk alvast aan voor de besloten Facebookgroep die bij dit online programma hoort.

Dit online programma bestaat uit andere kennis die gedeeld wordt via video’s, werkbladen en effectieve oefeningen die jij in jouw eigen tijd kunt bekijken en uit kan gaan voeren. Daarnaast beantwoord ik graag jouw vragen in de besloten Facebookgroep.

Na ongeveer een week ontvang je daarnaast een uitnodiging van mij om de eerste persoonlijke 1 op 1, online sessie in te plannen, zodat we samen kunnen kijken naar jouw huidige slaapsituatie. Vervolgens zullen we ook de tweede persoonlijke sessie inplannen.

Zodat je hoe dan ook tot inzichten gaat komen m.b.t. jouw huidige slaapsituatie en die van jouw kind.

Zodat je stapjes blijft zetten om het slaapprobleem de baas te worden.

Zodat jouw kindje weer lekker kan gaan slapen.

Liefs, Silvia