Aanschaf

Vul hieronder je gegevens in alvorens je de betaling doet. Wij gebruiken deze gegevens om de factuur op te maken. Tevens maak je op die manier direct je eigen inlogcode aan. Let er dus even op wat je als gebruikersnaam en wachtwoord invult.

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Online Magazine Nieuwe Moeders-Online Magazine Nieuwe Moeders€ 36,-

Online Magazine Nieuwe Moeders

(Let op: dit magazine is digitaal, je krijgt geen papieren versie! Wil je de digitale én gedrukte versie? Ga dan terug naar de website en bestel het online en gedrukte magazine. )

Hoe mooi zal de wereld eruit zien als elk geliefd paar bewust kiest voor elkaar en de komst van een kind? Hoe mooi zal de wereld eruit zien als geliefde koppels bewust zijn van het moment van conceptie? Hoe zal het voor onze toekomstige kinderen zijn als zwangere vrouwen prettig zwanger kunnen zijn? Ondersteund worden, gedragen worden met de volle aandacht voor het toekomstige kind. Vol vertrouwen in hun lijf en in verbinding met hun kind. Hoe zal de wereld eruit zien als vrouwen vervolgens vol overgave en in hun vrouwelijke kracht kunnen bevallen? Hoe prettig zullen de kinderen dan op deze wereld ter aarde komen?

Ik kan mij daar wel een voorstelling van maken….

Helaas is de werkelijkheid vaak anders, en ook mijn eigen bevalling verliep verre van ideaal. We hebben allemaal onze lessen te leren in dit leven en alles gebeurt met een reden. Maar als ik een kleine bijdrage kan leveren aan het ideale plaatje, dan doe ik dat met alle plezier.

In het gloednieuw online magazine (104 pagina’s!), die je na betaling direct kunt downloaden, kan invullen en bekijken, neem ik je mee in de wondere wereld van de periode van conceptie, zwangerschap en geboorte. Welke impact kunnen bepaalde gebeurtenissen in die periode op iemands leven hebben? En welke invloed heeft de familielijn in dit hele spel? Ik zeg veel…

Het online magazine is meer dan een gewoon magazine. Het zit boordevol kennis (o.a. systemische kennis), opdrachten en vragen, zodat jij jouw eigen periode van conceptie, zwangerschap en geboorte onder de loep kan nemen. Allemaal om het vervolgens te kunnen verwerken en los te kunnen laten, zodat het niet meer doorgegeven hoeft te worden aan de volgende generatie. Onze kinderen.

De volgende thema’s komen o.a. aan bod:

  • Sta jij op jouw unieke plek binnen het gezin en binnen je familie, zodat het leven naar jou toe kan stromen?
  • Je overlevingsstrategieën, toen nodig, nu niet meer.
  • De moeder-kind relatie, de meest intieme band die je je maar voor kan stellen. Wat daar gebeurt, kun je tot op de dag van vandaag met je mee nemen.
  • Als we het leven zo puur mogelijk door willen geven, is het van belang dat we de periode van conceptie, zwangerschap en geboorte en onze eigen thema’s daarin aan gaan kijken.

Na betaling kun je met je aangemaakte inloggegevens, inloggen in de online academie, waar het online magazine te bekijken zal zijn. Tevens kun je het magazine ook als een invulbaar PDF downloaden, zodat je direct aan de slag kan gaan.

Tot slot, zit er een waardevolle besloten Facebook Community bij dit Magazine, zodat je daar je eventuele vragen kan stellen, jouw verhaal kan delen en ik jou nog meer kan voorzien van waardevolle kennis omtrent de onderwerpen conceptie, zwangerschap, geboorte en familielijnen.

Want alles wat wij verwerken, hoeven onze kinderen niet meer te doen.

En zo kunnen wij het leven op een zo’n puur mogelijke manier doorgeven.

Voor een leuker leven voor elk gezin.

Liefs Silvia