Aanschaf

Vul hieronder je gegevens in alvorens je de betaling doet. Wij gebruiken deze gegevens om de factuur op te maken.

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Wake-Up Call Intensive-Wake-Up Call Intensive mei 2021 € 55,-

Wake-Up Call Intensive

Vijf dagen lang neem ik je mee in de wondere wereld van échte oorzaken onder slaapproblemen. Je krijgt toegang tot de online academie waar de video’s en opdrachten van deze Intensive te vinden zullen zijn.

LET OP: De eerste dag met bijbehorende video en opdracht zal pas  WOENSDAG 19 mei 2021 open gezet worden, zodat we tegelijkertijd door het programma kunnen lopen.

Wel krijg je direct al toegang tot de bijbehorende besloten Facebookgroep, waar alvast waardevolle informatie te vinden is en jij tijdens de Intensive je vragen kan stellen.

Vijf dagen lang gaan we samen stap voor stap op onderzoek uit, op zoek naar de échte oorzaak onder het slaapprobleem van jouw kind. Want die is er. Tot nu toe heb je alleen op de “verkeerde” plekken gezocht naar antwoorden. Want het is niet voor niks dat net jouw kind niet wil slapen, steeds ’s nachts meerdere malen wakker wordt, of ’s ochtends heel vroeg wakker is.

Wat maakt dat jouw kindje niet graag wil slapen en/of steeds huilend wakker wordt?  Waar en wanneer is dit ontstaan? Wat maakt dat het slapen zo’n “vervelende” gebeurtenis is geworden? Welke échte oorzaak zit hieronder?

Want als je dat weet, dan pas kan je het slaapprobleem bij de wortel aanpakken.

Dan pas wordt het probleem bij de bron aangepakt en ben je niet meer bezig met symptoombestrijding.

Zodat jouw kindje weer heerlijk kan gaan slapen en jullie als gezin weer fijn kunnen gaan dromen!

Na betaling, krijg je de eerste email en krijg je toegang tot de pagina Welkom! in de online academie.

Deze Intensive bestaat uit andere kennis die gedeeld wordt via video’s, werkbladen en effectieve oefeningen die jij in jouw eigen tijd kunt bekijken en uit kan gaan voeren. Daarnaast beantwoord ik jouw vragen en kijk ik graag met jouw persoonlijke situatie mee, via de besloten Facebookgroep die hieraan gekoppeld is. Ook hier zal ik met regelmaat Live aanwezig zijn, om de Intensive goed te openen en weer af te sluiten, maar ook om nog meer waardevolle kennis met jou te delen wat op dat moment belangrijk is.

Zodat je stapjes gaat zetten in de goede richting, om het slaapprobleem van jouw kind de baas te worden.

Zodat jouw kindje weer lekker kan gaan slapen.

Liefs, Silvia