Aanschaf

Please complete the fields below. We need this information for billing purposes and account creation.

Reeds een gebruiker? Log hier in

Benodigde gegevens voor je account en factuur.

Je bestelling

Online lezing: Help! Waarom wil mijn kind niet slapen?-Online lezing: Help! Waarom wil mijn kind niet slapen? € 8,22

Waarom is het naar bed brengen van mijn kind altijd zo’n gedoe? Hoe komt het toch dat mijn kind steeds 1, 2, 3 of 4x per nacht wakker is? En hoezo, wil mijn kind alleen maar steeds mij om in slaap te vallen?

Herkenbaar?

Slaapproblemen doen wat met je. Slaapgebrek doet wat met je. En wel veel meer dan je denkt.

En het eerste wat lijdt onder slaapgebrek is je concentratie en geheugen. Je komt meer op de automatische piloot te staan en schakelt je gevoel steeds meer uit. Je probeert de antwoorden in je hoofd te vinden, maar wat als ik je zeg dat je dáár de antwoorden niet gaat vinden?

Slaapproblemen hebben een diepere oorzaak, waar tegenwoordig nauwelijks naar gekeken wordt.

Want het is geen toeval dat dit net jou overkomt. Het is geen toeval dat je al van alles geprobeerd hebt, maar niks lijkt te werken. Goed bedoelde adviezen kan je niet meer aanhoren en er is maar één vraag: wat doe ik verkeerd??!!

Het antwoord is: NIKS. Jij doet niks verkeerd en er is ook niks mis met jouw kind. Het ontbreekt ons tegenwoordig alleen aan de juiste kennis om achter de échte oorzaak onder het slaapprobleem te komen.

En daardoor zijn veel goed bedoelde adviezen en/of methodieken vaak gebaseerd op symptoombestrijding en werken niet of maar even. Of het werkt, maar gaat tegen jouw moedergevoel in of levert veel strijd en gedoe op. En dat is zo zonde! Het is niet nodig en ook jij en jouw kind verdienen een goede nachtrust! Voor eens en altijd.

Tijdens deze online lezing (duur 1uur en 15 minuten) laat ik je graag anders kijken naar het slaapprobleem van jouw kind zodat je het bij de wortel aan kan pakken. Voor eens en altijd!

Zodat heel het gezin weer heerlijk kan gaan dromen…..zzzzz

Warme groet,

Silvia Bernaards