Cursus Aanbod

 

Anders kijken, anders denken,

verbeter je nachtrust op weg naar een leuker leven!

 

  

Jouw nacht bepaalt jouw dag!

 Mijn naam is Silvia Bernaards en ik bied ouders graag een helpende hand bij het aanpakken van het slaapprobleem van hun kindje. Door slaapproblemen kan een gezin behoorlijk uit balans raken en kunnen er allerlei andere fysieke en mentale klachten ontstaan.

En dat is het laatste wat ik jou en jouw gezin gun!

Want hoe belangrijk is slaap wel niet?

Een goede nachtrust is in deze hectische maatschappij erg belangrijk. Het zorgt o.a. voor fysiek en mentaal herstel, maar ook voor het verwerken van alle informatie en prikkels van overdag. Ben je niet in staat om lekker te slapen en uit te rusten in de nacht, dan zul je dat vroeg of laat op allerlei vlakken in je leven gaan merken. 

Door jou andere kennis aan te reiken, jou anders te laten kijken en anders te laten denken, kun je de échte oorzaak van het slaapprobleem van jouw kindje achterhalen. Weet je de échte oorzaak van het slaapprobleem, dan pas kun je de klacht bij de wortel aanpakken en ben je in staat om er voor eens en voor altijd mee af te rekenen! 

 

 

 

 

  Jouw nacht bepaalt       

jouw dag!       

 

 

          

 

 

Meld je nu aan voor de online training Verover Je Nachtrust Terug!

Twee weken lang gaan wij aan de slag om de échte oorzaak achter het slaapprobleem op te sporen, zodat je het slaapprobleem voor eens en altijd op kan gaan lossen. Wat krijg je:

  • Om de dag een email boordevol andere kennis, zodat je anders gaat kijken naar het slaapprobleem van jouw kindje.
  • Toegang tot de online academie met toelichtende video’s, opdrachten en werkbladen gekoppeld aan de emails.
  • Praktische en effectieve oefeningen die je gelijk in kunt gaan zetten om de nachtrust van jouw kindje te verbeteren
  • Toegang tot de besloten facebookgroep om ervaringen met elkaar te delen en zodat ik mee kan kijken met jouw persoonlijke situatie als je daar behoefte aan hebt.

Nu voor maar €197,- incl. btw!

Wauw even een update: mijn meisje van net 1,5 slaapt nu iedere nacht van 18.30 tot de volgende ochtend als ik haar wakker moet maken. Afgelopen weekend was het 9.15 dat ze wakker werd! Heel soms is ze nog wel even wakker, dan geef ik haar een slokje water, ze heeft dan toch dorst en teugt heel wat slokjes naar binnen. En dan hangt ze nog even tegen mij aan en geeft zelf aan dat ze weer in bedje wil, zooo lief en ontzettend fijn! Dan leg ik haar weg en slaapt ze weer heerlijk verder!”

Anoniem

Het naar bed brengen van mijn zoontje van 3 jaar vond ik vreselijk, ik zag er tegenop. Hem dwingen, met verdriet naar bed te gaan, waardoor hij uiteindelijk een woedeaanval kreeg, bracht mij tot grote wanhoop. Onmacht. Na vele goed bedoelde adviezen en technieken ontmoette ik Silvia. Na deze ontmoeting begreep ik eindelijk wat er allemaal in het hoofdje van mijn zoontje omging. Door dit inzicht en de tips heb ik nu weer plezier in het naar bed brengen van mijn zoontje en kan hij rustig in slaap vallen. Dank je wel Silvia.

Mieke